2+3 év garancia, terméktámogatás

I. Garancia

A magyar disztribútor (NEON Multimedia Kft.) valamennyi Mede8er lejátszóra 2 év garanciát vállal. Ez a két év meghosszabbítható a gyártón keresztül tovább 3 évvel (lásd lentebb).

A 2 év hazai garanciához elegendő a disztribútor által kibocsájtott, a kereskedő által az eladás napján kitöltött garancialevél és számla. A terméket meghibásodása esetén vagy a vásárlás helyére, vagy a garancialevélen található címek egyikére kell visszajuttatni.

A további 3 év a márka európai weboldalán, a fórumunkban leírtak szerint igényelhető a vásárlás utáni 30 napon belül. Ehhez a készülék gyári száma (lásd a lejátszón vagy a dobozán) és a vásárlást igazoló számla szükséges majd. A vásárlástól számított 2 év után is intézhető a garanciális javítás a NEON Multimedia Kft.-n keresztül, de ha megszünne a cég, akkor közvetlenül az európai képviselethez – ahol a +3 év regisztrációja is történt – lehet fordulni, és hozzájuk kell visszajuttatni a meghibásodott terméket.

II. Terméktámogatás

A Mede8er-fórum.hu terméktámogatás cikkei és fórum oldalai a hivatalos haza forgalmazóktól vásárló vevők számára vehetők igénybe – ingyenesen. Feltétel az ide szóló regisztrációs kártya (részletesen lást ITT) megléte. Az ezen található kód és a készüléken/dobozon lévő gyári szám szükséges a Terméktámogatás oldalon olvasható regisztrációs folyamathoz, valamint természetesen egy aktív felhasználói fiók itt, a Mede8er-fórum.hu oldalon.


«vissza a cikklistához

.