Több, mint IPTV az új bétában

Több, mint IPTV az új bétában

HozzászólásSzerző: Sid » 2013.07.31. 11:21

A július 30-án megjelent új béta firmware-ben kivételesen nem a jukebox scraper fejlődött, hanem bekerült az IPTV ikon az internetes szolgáltatások közé. Rögtön számos csatornát (köztük néhány kiváló, fullHD felbontásút is) is kaptunk a Mede8er fejlesztőitől, de saját magunk is felvehetünk bármilyen kompatibilis formában elérhető online adást. A Flash formátumú linkek nem működnek, de az alábbiak igen:
– http:// HLS-típusú (pl. az .m3u8 végződésűek)
– http:// UDP-típusú
– rtmp://
– mms://

Ami a legizgalmasabb azonban, hogy a fentieknek köszönhetően egy film, vagy zene lejátszhatóvá válik tetszőleges http címről, de akár egy DropBox linkről is! Sőt, egy Synology NAS-sal megosztott fájlok linkjei is felvihetőek egy .iptv kiterjesztésű szövegfájl formájában a lejátszóba, és intetneten keresztül nézhetjük a filmet (hangsáv-, feliratsávváltás nem működik, de pause, és gyorstekerés igen). Készítettünk egy saját .iptv fájlt mi is a gyáriak mellé. Ebben a Dance TV online adása, saját NAS-unkról egy Hauber Zsolt fullHD videóklip és az internetes Klub Rádió élő műsora játszható le. Letölthető: Mede8erforum_hu_demo.iptv. A letöltött ZIP fájlt csomagoljátok ki! Csak rá kell kattintani a .iptv kiterjesztésű fájlokra a lejátszó fájlböngészőjében, ezután az IPTV menüben – látszólag mint egy mappában – megjelennek a fájlban lévő csatornák. A mappákhoz skineket (ikonokat) is készíthetünk, a gyári mintacsomag ezeket is tartalmazza.

Az IPTV-s béta firmware-t a béta tesztelésre jelentkezettek tudják letölteni, jelentkezni nekem küldött privát üzenetben lehet. Az új funkcióval kapcsolatosan nyitottunk egy IPTV topikot ITT. Ide várjuk a tapasztalatokat, ötleteket, és főleg az általatok kipróbált és működő (lehetőleg hazai) online adások, podcastek linkjeit!
Mede8erForum.hu adminisztrátor
Avatar
Sid
 
Hozzászólások: 1843
Csatlakozott: 2012.11.12. 15:24

Vissza: Hírek

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég

cron